Hjälp på distans!

Har du ingen möjlighet att åka till Lena kan du numera få hjälp på distans. Du kan få hjälp med din träning eller med hur din sadel passar!

Distanssdressyr – om du inte kan komma till Lena, du har kanske för långt art åka eller så är vädret för dåligt för att du ska våga köra finns en ny  möjlighet, du mejlar en film där du rider. Du får sedan tillbaka Lenas kommentarer. Du kan också rida program och får då en bedömning med ett komplett tävlingsprotokoll. Detta kostar 200 kronor, då ingår samtal via telefon. Du kan också få hjälp med vissa delar, även dessa spelar du in på film för bedömning.

Sadelpassning – är du orolig hur  sadeln ligger , hur din häst arbetar och din position i sadeln skicka en  film så mejlar Lena tillbaka svar eller ringer dig om du hellre vill diskutera via telefon. Du betalar  375 kronor  inkl 6% moms.

About

View all posts by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *